Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

koyfalia.blogspot.gr - ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Με πρωτοβουλία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων και σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994’ πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/04/2016) στον αύλειο χώρο του σχολείου μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των μικρών μαθητών για το συγκεκριμένο άθλημα, που δυστυχώς, αν και αποτελεί άθλημα της Παραολυμπιάδας, δεν είναι ευρέως γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας.

 
 

Αρχικά, έγινε μια ομιλία - παρουσίαση από τα μέλη της ομάδας ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994’ στους μικρούς μαθητές για τα θέματα των κανονισμών που διέπουν το μπάσκετ με καρότσι και τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το απλό μπάσκετ.
Στην συνέχεια, οι αθλητές του ‘ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1994’ πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης χαρίζοντας στο κοινό όμορφες στιγμές και τέλος, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές γύρω από τα θέματα του εθελοντισμού, της προσφοράς, της ισότητας και των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.
Ο Δήμος Χαλκηδόνος συγχαίρει τον Διευθυντή και τους Δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων για την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και την κοινωνική ευαισθησία τους και υπόσχεται πως θα σταθεί αρωγός σε αντίστοιχες προσπάθειες στο μέλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007