Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΑΡΙΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ : ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β΄ ΦΑΣΗ (ΣΕΡΡΕΣ)


Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του συλλόγου μας Καρδογύρου Φιλιώ και Μπιζίκη Εβελίνα, κατά τη διάρκεια Σχολικών αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Β΄φάσης, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών. Η Καρδογύρου Φιλιώ πρώτευσε στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1,60μ που ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση της στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί 10 & 11 Μαΐου στην πόλη της Πάτρας. Η Μπιζίκη Εβελίνα αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση με επίδοση 5,05 μ, σε έναν αγώνα με πολλά προβλήματα λόγω αέρα. Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, τους προπονητές που τις καθοδηγούν προπονητικά και θα είμαστε κοντά σε κάθε σας προσπάθεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007