Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KOYFALIA - Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Αναγέννηση Χαλκηδόνας και Αστραπή Δενδροποτάμου τελείωσε

Τα εύσημα σε Αστυνομία -ΕΠΣΜ και Αστραπή Δενδροποτάμου!Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Αναγέννηση Χαλκηδόνας και Αστραπή Δενδροποτάμου τελείωσε. Και τελείωσε μάλιστα ομαλά και χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.

Ένα παιχνίδι που προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον αφενός για το σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφετέρου διότι η μετακίνηση ενός μεγάλου αριθμού οπαδών της φιλοξενούμενης ήταν μέχρι χθες το απόγευμα ένα ζητούμενο…
Η άριστη οργάνωση όμως των μέτρων τάξης από την πλευρά της αστυνομίας έφερε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα που βοήθησε αφάνταστα στην ολοκλήρωση μιας πραγματικά συναρπαστικής αναμέτρησης με αρκετές συγκινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου. Σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση της ΕΠΣΜ ο αγώνας στην Χαλκηδόνα τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όσους είδαν από κοντά τον αγώνα και κατάλαβαν τι σημαίνει διοργάνωση αγώνα υψηλού κινδύνου.
Φυσικά και υπάρχουν έστω και ελάχιστοι οι οποίοι δεν ήθελαν να έρθουν έτσι τα πράγματα διότι τους συνέφερε να τιναχθεί το παιχνίδι στον αέρα για να έχουν να λένε και να γράφουν για καμία εβδομάδα πένθιμα εμβατήρια και θρήνους για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.! Οι γνωστοί άγνωστοι θριαμβολόγοι μιας αιώνιας άτυπης αντιπολίτευσης.
Πέρα από την Αστυνομία και την διοίκηση της ΕΠΣΜ όμως αξίζουν πολλά μπράβο και στην ίδια την οικογένεια της Αστραπής που κατάφερε όχι μόνο να υπακούσει σε όλες τις εντολές και τα μέτρα τα οποία της υπέδειξαν πολύ περισσότερο είχε λάβει η ίδια από μόνη της μέτρα για την αποφυγή του παραμικρού.
Με ειδικές ομάδες περιφρούρησης εντός του πυρήνα των οπαδών της μερίμνησε ώστε κανένας ο οποίος θα ξέφευγε να τον προλάβαιναν πριν καν σκεφτεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν αυτό και πάλι δεν αρέσει σε κάποιους τότε είναι πρόβλημα τους.
Το τεράστιο σχέδιο και η άριστη οργάνωση της πρόληψης και όχι της καταστολής ήταν η μεγάλη επιτυχία σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.
Ορισμένοι βέβαια θα εξακολουθούν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο για δικούς τους λόγους και επειδή έμαθαν να ζηλεύουν και να χτυπούν κάθε καλό γιατί πολύ απλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007