Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΣΧΟΛΙΑ...ΑΠΟΨΕΙΣ...


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΛΙΑ 

απο το facebook)

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δέλτα με ομόφωνη απόφασή του προχώρησε στην παραχώρηση κτιρίου για τη στέγαση Αστυνομικού Τμήματος στα Διαβατά, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για αυξημένη αστυνόμευση στην περιοχή. Με τις ενέργειές του ο Δήμαρχος κος Φωτόπουλος πέτυχε τη λειτουργία ΤΡΙΩΝ αστυνομικών τμημάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου του. 
Στο Δήμο Χαλκηδόνος από τον Ιούνιο 2015 οι συνοριοφύλακες του Αγίου Αθανασίου ζητούν από το Δήμο μας εγγράφως την παραχώρηση χρήσης δημοτικού κτιρίου για τη μετεγκατάστασή τους και συγκεκριμένα το κτίριο της πρώην αποθήκης της ΚΥΔΕΠ στο Βαθύλακο. Θα περίμενε κανείς να γινόταν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να παραμείνει η συγκεκριμένη υπηρεσία στο Δήμο μας, δεδομένης και της προσφυγικής κρίσης που πλήττει την περιοχή μας. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει ληφθεί αντίστοιχη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για παραχώρηση του κτιρίου αυτού από το Τοπικό Συμβούλιο Βαθυλάκου. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.


takalantapress.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007