Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ- Απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων

Σε συνέχεια της Απόφασης του τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας ενημερώνουμε ότι από 18/04/2016 και έως 31/05/2016 υπάρχει απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων, στους ποταμούς Αξιό, Γαλλικό και Λουδία.


Η εν λόγω απαγόρευση στόχο έχει την προστασία των ιχθυοπληθυσμών κατά την περίοδο της αναπαραγωγής τους και παρακαλούμε όπως γίνει σεβαστή.
Ακολουθεί η ανακοίνωση από το αρμόδιο Τμήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αυτή εστάλη στο Δήμο μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007