Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΣΠΟΡ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ( ΜΠΑΣΚΕΤ) ΑΝΤΡΕΑ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ



Θα ήθελα με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να ευχαριστήσω προσωπικά την οικογένεια του Γιάννη Τσαλώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που ειχε η ομάδα και δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Γ Εθνική κατηγορία.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες μου για την συνεργασία που είχαμε στην επίτευξη ενός δύσκολου έργου. Έδειξαν πως το αίσθημα της επιβίωσης υπερισχύει περισσότερο και κατάφεραν να δείξουν πως έχουν τεράστια προσωπικότητα πρώτα σαν άνθρωποι και μετά ως αθλητές.
Περάσαμε μαζί με όλους ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές. Θα κρατήσουμε στο μυαλό μας όλα όσα θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας γιατί τουλάχιστον εγώ προσωπικά νιώθω δικαιωμένος για τις επιλογές μου με οποιαδήποτε λάθη έκανα.
Τέλος ευχαριστώ πολύ τον coach Καραγιαννιδη Ρουλη για το στήσιμο της ομάδας στην αρχή της χρονιας.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και υγεία σε κάθε οικογένεια και κάθε σπιτικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2016"

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις παιδικές εξοχές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου Καβάλας που αφορούν την θερινή περίοδο 2016. Οι αιτήσεις για τους κατασκηνωτές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016 στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ) ΦΡ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ 137Α, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 64007