Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης δέχτηκε στο γραφείο του τις αθλήτριες του συλλόγου Ολυμπιακής Πάλης ‘ΗΦΑΙΣΤΟΣ’

Χθες Τετάρτη 11/05/2016 στις 19.00, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης δέχτηκε στο γραφείο του τις αθλήτριες του συλλόγου Ολυμπιακής Πάλης ‘ΗΦΑΙΣΤΟΣ’, Αναστασιάδου Αλεξάνδρα, Καραθάνου Ιορδανία, Κοκογιαννίδου Ηλιάνα και Χασάπη Αναστασία, που πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης για το 2016 στην κατηγορία των Κορασίδων.
Τις νεαρές αθλήτριες συνόδευσαν ο προπονητής τους κ. Χατζηνικολάου Άγγελος, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πανανάκης Ιωάννης και η γεν. γραμματέας κα. Παπαστεφάνου, ενώ από πλευράς της διοίκησης του Δήμου, εκτός του Δημάρχου, παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μηντσιούδης Μαυρουδής, η αντιδήμαρχος Παιδείας-Υγείας-Πρόνοιας και Αθλητισμού κα. Κιαχαγιά-Παρασχάκη Πολυξένη και η γεν. γραμματέας του Δήμου κα. Εξαδακτύλου Παρασκευή.
Σε μια συμβολική κίνηση ο Πρόεδρος του συλλόγου παρέδωσε στο Δήμαρχο κ. Τσουκνιδά το Κύπελλο του Πρωταθλητή, για να το φυλάξει στο γραφείο του μέχρι τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, όταν και θα το παραδώσει στο σύλλογο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της θρησκευτικής εορτής.
Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κα. Κιαχαγιά-Παρασχάκη Πολυξένη έδωσε στις ‘πρωταθλήτριες’ από ένα συμβολικό δώρο και όλοι ευχήθηκαν στα νεαρά κορίτσια για τη μεγάλη τους επιτυχία που ‘διαφημίζει’ πανελληνίως το Δήμο Χαλκηδόνος.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.