Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΣΠΟΡ : 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους- Αρίωνας Αθλητικός Όμιλος Κουφαλίων 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους



Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διοργάνωσε το 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. 

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και η προώθηση της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή που απευθύνεται σε όλους και αποσκοπεί στη συγκέντρωση αθλουμένων απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Επίσης, στην ενίσχυση της χαράς της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας καθώς και η ανάδειξη των νέων κινητικών αντιλήψεων.
Ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων πιστός σ΄ αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός συμμετείχε με πέντε τμήματα και συνολικά εβδομήντα αθλήτριες των τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής προσφέροντας πρωτότυπα προγράμματα και πολλές συγκινήσεις, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια και θαυμασμό από την κριτική Επιτροπή. Επίσης δυο τμήματα του συλλόγου προκρίθηκαν στους τελικούς της Κυριακής.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στη Γυμναστράδα καθώς και τις προπονήτριες τους Ζωγράφου Νατάσα, Πέγιου Χριστίνα και Γαρδάνη Λίνα που τις καθοδηγούν προπονητικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.