Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΣΠΟΡ - Στα πέναλτι 4-2 η Χαλκηδόνα - Άνοδος στην Α' κατηγορία! Στα πέναλτι 4-2 η Χαλκηδόνα - Άνοδος στην Α' κατηγορία!

Στα πέναλτι 4-2 η Χαλκηδόνα - Άνοδος στην Α' κατηγορία!
Η Αναγέννηση Χαλκηδόνας πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α' κατηγορία, επικρατώντας του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης με 4-2 στα πέναλτι!
Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με τις δυο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την νίκη, η Χαλκηδόνα για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, για τον Θερμαϊκό να οδηγήσει τον αγώνα σε επαναληπτικό.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας, προηγήθηκε η Χαλκηδόνα με τον Θαμνίδη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Χρήστου ισοφάρισε και οδήγησε αρχικά τον αγώνα στη παράταση.
Οι δυο ομάδες, χωρίς να έχουν απομείνει πολλές δυνάμεις, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 4-2 και έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Α' κατηγορία.
Τα στοιχεία του αγώνα:
Σκόρερ: Θαμνίδης (82'), Χρήστου (90+).
(Στα πέναλτι 4-2 η Χαλκηδόνα)
Διαιτησία: Κωνσταντινίδης (Πατσιάς – Μποζατζίδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κοσκινάς, Πανύλας, Τοπουζίδης (32' Κούσας), Κιούλη, Μήντσιος, Ταρταμπούκης (117' Μπένας), Τανταλίδης, Μανάκης, Κεσεπίδης, Μανίκος (115' Ντινόπουλος), Θαμνίδης.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Παππάς, Ντόκας, Τσιότσιος, Κανλής, Χατζηλούδης (82' Μανώλης), Τερζούδης, Χρήστου, Στεργιανός (74' Κιρσανίδης), Τσιαμπέρας, Ζιάκας (62' Ντεμολάρι).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.