Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Το ερχόμενο Σάββατο στη Βέροια η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε στη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων συνεδριάζει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στη Βέροια.

"Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται", εξηγεί η Επιτροπή και προσθέτει:
"Οι αγρότες έχουμε απέναντί μας, αντιπάλους και εχθρούς μας, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή μας και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο μας, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα μας, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουμε νέους μάχες, με στόχο ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική που μας καταστρέφει".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.