Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Καλούνται τα  μέλη  του  Δ.Σ.  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση,  την Τετάρτη 29/6/2016  και ώρα 9.00 μ.μ.  στην αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων)  όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:     
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.      Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.
2.      Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 20 του Ν.2539/97, όπως τροποποιήθηκε µε την παρ. 2 του άρθρου 23 του N.3756/09 περί τέλους σε ποσοστό 0,5% στα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων υγειονοµικού ενδιαφέροντος.
3.      Διαγραφή οφειλών απο τους βεβαιωτικούς καταλόγους συμφωνα με της αριθμ. 73/56 διορθωτική πράξη εφαρμογής Χαλκηδόνας.
4.      Έγκριση πρακτικού αντικατάστασης μέλους στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών που διενεργούνται με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ, άρθρο 28 παρ. 1,2 και άρθρο 46.
5.      Έγκριση  εκμίσθωσης, κατόπιν απευθείας συμφωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο, του υπ. αριθ.281 δημοτικού ακινήτου του Ο.Τ.25, έκτασης 944 τ.μ. που βρίσκεται στην Δ.Κ. Βαθυλάκκου, για εγκατάσταση  ψυχαγωγικών μέσων (λούνα-πάρκ) για το χρονικό διάστημα 19/7/2016 έως και 21/7/2016, λόγω άγονων διαγωνισμών.
6.      Έγκριση  εκμίσθωσης, κατόπιν απευθείας συμφωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο, δημοτικών κοινόχρηστων χώρων της Δ.Κ. Χαλκηδόνας, για εγκατάσταση  ψυχαγωγικών μέσων (λούνα-πάρκ) για την περίοδο της θρησκευτικής πανήγυρης του ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ’’ από 25-7-2016 έως 27-7-2016, λόγω άγονων διαγωνισμών.
7.      Έγκριση ψήφισης πίστωσης δαπανών έτους 2016, λόγω αύξησης του ΦΠΑ.
8.      Ψήφιση πιστώσεων για την καταβολή εξόδων μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.
9.      Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για υπογραφή συμβάσεων με την Εθνική Τράπεζα.
10.   Αποδοχή νέου εγγυητή σε συμφωνητικό μίσθωσης δημοτικών ακινήτων και παροχή εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο για υπογραφή Συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου.
11.   Έγκριση  της μελέτης για την εκτέλεση του έργου : « Κατασκευή πεζοδρομίου στη νότια είσοδο των Κουφαλίων (Α’ φάση).
12.   Έγκριση πρωτοκόλλου τελικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ».
13.   Έγκριση προεκτίμησης αμοιβής της μελέτης με τίτλο: «Ίδρυση  Νέων Κοιμητηρίων στην Δ.Κ. Προχώματος (Οικισμός Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνος»  που θα εκπονηθεί με την διαδικασία της δωρεάς.
14.   Έγκριση  της μελέτης για την εκτέλεση του έργου : « Δρόμος προς τα νέα κοιμητήρια »  ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ:  27/2016.          
15.   Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση σχολικών κτηρίων έτους 2015» αρ.μελ. 29/2015.                                       
16.   Αντικατάσταση μέλους με τον αναπληρωματικό του , των επιτροπών χαρακτηρισμού εδάφους.
17.   Παραλαβή αυτοτελών τμημάτων της μελέτης εφαρμογής του έργου:« Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ Χαλκηδόνας και Αδένδρου».
18.   Ορισμό μελών και συγκρότηση της επιτροπής εξακρίβωσης τιμών για την πράξη “Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών δικτύου ύδρευσης ΔΕ Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος.        
19.   Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή του άρθρου 5 (κοινή επιτροπή παρακολούθησης) της προγραμματικής σύμβασης του έργου <<Κατασκευή Εργων Συλλογής, Μεταφοράς Λυμάτων Δημοτικών Κοινοτήτων Χαλκηδόνας και Αδένδρου του Δήμου Χαλκηδόνος.
20.      Κατανομή πιστώσεων από τους ΚΑΠ των Δήμων (πρώην ΣΑΤΑ)  για τους μήνες Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο  2015.        
21.   Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικού) του έργου : « Κατασκευή οστεοφυλακίου και επέκταση κοιμητηρίων Αδένδρου»  (αρ.μελ.58/2015).
                            
                                                                                                               Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
                                                                                      Ευρυσθένης Κοσκινάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.