Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ- Οι αιτήσεις για εργασία στις προσφυγικές δομές

Αρχίζει από αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 2.500 άνεργους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για τις δομές υποστήριξης των προσφύγων.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευή 24 Ιουνίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).
Το πρόγραμμα είναι 8μηνης διάρκειας με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και θα υλοποιηθεί σε 19 Κέντρα Φιλοξενίας και πέντε hot spots συνολικά σε οκτώ περιφέρειες της χώρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.