Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχολιάζοντας τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ…!


Φωτογραφία του Πανος Αβραμιδης.ΤΟΥ:  
Πάνου Αβραμίδη
Η νέα γενιά έχει πλέον διαφορετική σχέση με τους βουλευτές, τα κόμματα και την πολιτική. Είναι κάποιοι που μπορεί να απαξιούν για όλα αυτά αλλά και κάποιοι άλλοι που έχουν όρεξη να ασχοληθούν.
Όλα τα κόμματα οργανώνονται στην κοινωνία, θέλοντας να είναι πιο κοντά στον πολίτη, με τις Τοπικές Οργανώσεις οι οποίες συνιστούν μια περαιτέρω δυνατότητα συμμετοχής και πολιτικής παρέμβασης. Δυστυχώς (για κάποιους), ευτυχώς (για κάποιους άλλους) υπήρξαν και υπάρχουν τακτικές βολέματος «δικών μας» ανθρώπων είτε από βουλευτές είτε από δημάρχους που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πάρουν μια ψήφο παραπάνω. 

Γι’ αυτή την τακτική όμως μεγάλη ευθύνη φέρουμε κι εμείς οι πολίτες που για να βολέψουμε τον εαυτό μας ή το παιδί μας σε μια θέση εκβιάζουμε με την ψήφο μας τους εκάστοτε βουλευτές και δημάρχους. Τους βουλευτές λοιπόν, που εμείς οι ίδιοι ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπήσουν, λογικό είναι να μην τους βλέπουμε με τη συχνότητα που θα θέλαμε λόγο των αυξημένων υποχρεώσεων τους. Εδώ έρχονται οι Τ.Ο. για να συμπληρώσουν το «κενό». Διαβουλεύονται με τους πολίτες, την τοπική κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τις επαγγελματικές οργανώσεις, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη διαμόρφωση της πολιτικής και των προτεραιοτήτων στο χώρο ευθύνης των Τ.Ο. 

Φροντίζουν για την δυνατότητα πρόσβασης και ακρόασης όλων των μελών και φίλων τους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη στα γραφεία τους. Το ΠΑΣΟΚ με νεοσύστατες Τ.Ο. και πιστεύοντας ότι όλα στηρίζονται στη βάση της πυραμίδας, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές τάξεις ανοίγει τον δρόμο για άμεση επαφή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την άμεση γνωστοποίηση και επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, να χρησιμοποιήσουμε κάθε είδους μέσο που μας δίνετε χωρίς πολιτικές ταυτότητες και ταμπέλες.

Αβραμίδης Παναγιώτης Μέλος Νοχαρχιακης Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , Β"Θεσσαλονίκης 
κάτοικος Χαλκηδόνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας

13 - 14 - 15 Μαΐου σας περιμένουμε!

ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Εκτός λειτουργίας αύριο έως τις 13.00 το σύστημα Δημοτολογίου των ΚΕΠ

  Τα ΚΕΠ δεν θα δίνουν αύριο Τρίτη από τις 7.30 έως τις 13.00 βεβαιώσεις Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης και Ιθαγένειας λόγω εργασιών Εξαιτίας των εργασιών δεν θα λειτουργεί το σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου.

KOYFALIA - Η εταιρεία ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στο 3ο χλμ Κουφαλίων - Προχώματος ζητεί για την παραγωγική περίοδο 2016: Εργάτες - Εργάτριες

  ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η εταιρεία ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στο 3ο χλμ Κουφαλίων - Προχώματος ζητεί για την παραγωγική περίοδο 2016: Εργάτες - Εργάτριες Χειριστές Κλαρκ Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τεχνολόγους Τροφίμων Γεωπόνους Αποδοχή αιτήσεων κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 12:00 - 14:00 Για την αποδοχή της αίτησης θα πρέπει να προσκομισθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο έντυπο της αίτησης. Διάθεση λεωφορείου για την μεταφορά των εργαζομένων από και προς το εργοστάσιο Πληροφορίες: 23910-52352 e-mail: ergatika@vitom.gr   takalantapress...